Voedsel en Kleding

Wij hebben een soort voedsel- en kledingbank voor de allerarmsten. Op dit moment dragen we zorg voor ongeveer 200 families. Wekelijks geven we aan deze families groente en fruit voor de hele week. We krijgen deze groente gratis, ook krijgen we drie keer per week 200 verse broden van een bakkerij. Sommige oude mensen lopen een uur om het op te halen.
We bezoeken de mensen thuis en bekijken wat er gedaan kan worden om hun papieren in orde te krijgen en wat ze nodig hebben. Deze mensen kunnen vaak niet lezen en schrijven. Degene die ons hierbij helpt is Mrs Faku, een gepensioneerd lerares sociaal werk op de universiteit. Zij neemt ons heel veel werk uit handen; zij zet de dingen voor ons op papier voor sociale zaken om de papieren van de mensen in orde te krijgen. Ook brengt zij ons in contact met mensen die goederen aan ons schenken. Zij heeft een groot netwerk en kent heel veel invloedrijke mensen.

Voedselpakketten voor extreme situaties

Help ons te helpen bij een aantal gezinnen, die in de problemen zijn geraakt, vaak door ziekte, tijdelijk eens per maand een noodhulp-voedselpakket te brengen à 25 Euro. Het pakket bestaat uit: maïsmeel, rijst, bonen, waspoeder, zeep, suiker, zout, afwasmiddel met sponsjes, thee en slaolie. Wij schatten in dat u iets meer per maand aan uw boodschappen kwijt bent. Voelt u zich daarover niet schuldig, maar als het kan, help ons dan met een gift, hoe gering dan ook, voor de allerarmsten. Het betekent voor hen vaak gaan slapen met een volle of lege maag. Totdat hun papieren in orde zijn en ze een minimale uitkering krijgen geven we ze te eten. U kunt voor hen het verschil maken. Laat uw hart spreken.

Deel onze passie voor de allerarmsten in dit land